Teambuilding

teambuildingMed naturen rundt fjellstua som ramme kan vi tilby ulike aktiviteter som skal løses/ gjennomføres lagvis. Gruppene deles i mindre gruppe fra 2 til 10 prs pr gruppe, avhengig av gruppens størrelse. Aktivitet og varighet tilpasses hver enkelt gruppe.

Gargia – games
Gruppen deles i lag og skal gjennom en sirkel bestående av ulike aktiviteter. Aktivitetene består blant annet av lassokasting, trugestafett, scooterskokasting, tandemski med mer. Dette er oppgaver som styrker lagånd, trigger konkurranseinstinktet og skaper god stemning.

Geo catching
Gjennom en håndholdt GPS skal gruppene finne frem til ulike poster ute i naturen. Postene kan bestå av ulike oppgaver som skal løses eller forsyne deltakerne med gjenstander som skal brukes senere i aktiviteten. Disse objektene eller poengene byttes så senere inn i ”geo-penger” ved ankomst camp. Pengene benyttes til å kjøpe ingredienser for å lage f.eks forrett til kveldens middag. Oppgavene kan også tilpasses gruppa der deler av postene består f.eks av bedriftsintern quiz.

Jakten på Nordlyset
Gargia Fjellstue ligger 30 minutters kjøretur utenfor Alta Sentrum og ingen forstyrrende lys fra byen. Sjansene for å oppleve Nordlyset er store og det er ikke uten grunn at Kristian Birkeland bygde verdens første Nordlysobservatorium på Halddetoppen utenfor Alta i 1899. Årsaken til at sjansene er store for Nordlys i Alta er flg:

  • Alta har et stabilt klima med lite nedbør. Og det betyr at det ofte på vinteren er kalde og skyfrie dager.
  • Nordlysovalen ligger nesten alltid i zenit, det vil si like nord for oss

Så sjansene for å se Nordlyset er store dersom du/ dere velger å legge oppholdet deres til Gargia Fjellstue. Nordlyset kan beskues dansende over nattehimmelen fra gårdsplassen på fjellstua eller på en av de mange aktivitetene som vi kan tilby med våre samarbeidspartnere.

Trugetur
Opplev naturen og stillheten rundt Gargia Fjellstue gjennom trugetur. Kan gjennomføres på dag og kveldstid. Underveis, dersom været tillater det stopper vi og nyter en kopp varm kakao og kake. En fin aktivitet som bidrar til å senke skuldrene og gir påfyll av energi.

Utendørs boblebad
Senk skuldrene sittende i våre utendørs boblebad som står usjenert til. Her kan du nyte stillheten under stjernehimmelen og er man heldig dukker kanskje Nordlyset opp.

Samiske opplevelser
Bli med å besøk en sameleir og stift bekjentskap med den samiske kulturen gjennom ulike aktiviteter slik som reinkappkjøring og lassokasting. Lytt til fortellinger sittende rundt leirbålet i lavvoen med varm drikke i koppen. Og kanskje får vi mulighet til å høre joik; samenes tradisjonelle sang. Et møte med en annerledes kultur og et naturfolk.